sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sälää

Poitsu tarvitsi jalkarätit, kun syksy tuli. Ehkä olisi kannattanut vain ostaa se kaava, kun jotain tällaista tavoitteilin. Etureuna läpässä olisi pitänyt tehdä kaarevaksi. Ehkä? Noh, toimiihan nämä ihan hyvin. Kangas on EK:n palalaarista.



Omat kengät olivat todella kunnostuksen tarpeessa. Lankki auttoi aina kahdeksi tunniksi, mutta kotiin palasin oikeanpuoleisella tyylillä. Nyt laitoin marketista saatavaa nahkaväriä. Toivotaan, että se pitää vähän paremmin. Vielä en ole päässyt testaamaan, koska nauhoja ei ole pujoteltu!


EK:sta ostin jossain mielenhäiriössä (pakko saada jotain!) lakanakangasta. Tein kahdet vauvakoon lakanat. Tuleehan nämä käyttöön, mutta mitä mä teen vielä sillä loppupalalla? Ehkä nämä ilmestyy vielä johonkin applikoituina, sillä nuo on kyllä aika herkullisia nuo talot ja puut.



Tein kauheella kyydillä villapaidasta uusia pipoja, mutta ne juuttuivat siihen käsinpistelyvaiheeseen. Niistä ehkä sitten myöhemmin lisää. Väleistä jäi ihan minipieniä paloja sekä villasta että fleecestä, joten muutamat vauvantumput sain aikaiseksi. Näihin sitten ketjulla nauha väliin. Valmis ja ulos tästä taloudesta. 


Ei kommentteja: