keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Ärsytysompeluita

Olen kärsinyt ompelujumista. Tai ainakin siltä tuntuu, vaikka ainahan sitä jotain valmistuu. Ois niin paljon ommeltavaa ja muuta tehtävää, etten oikein tiedä, mistä aloittaa. Ja sitten oli lomaa ja ajauduin siihen löysyyden tilaan, joka ei taida mulle sopia ollenkaan. Teen joko paljon tai sitten en ollenkaan.


Yhden ärsytyksenpuuskan seurauksena yritin pojalle yöpaitaa talvea varten. Saattoi syynä olla myös kangaskauppakäynnin jälkeinen morkkis. Ei onnistunut ei. Paita on aivan liian pitkät, hihat pitkät ja liian kireät resorit, ja kauluksen resori aivan liian löysä. Kaikki tietenkin korjattavissa, jos viitsin.

Näistä tuo seepra (mitä mä mietin tuon värin kanssa?) on Jättirätistä. Vihreät osat Kangaskapinasta. Paidan kaavana Blaablaa epäonnisesti muunneltuna (1/2016), leggaritkin on jostain OB:stä. Molemmat koossa 104, vaikka housut on selkeästi pienemmät.

Joskus aiemmin myös ärsytti - ompelin ihan vain saadakseni valmiiksi alusasukerraston syksyksi. Silloin onnistuin. Kaavoja en muista, mutta varmasti ajattelin silloinkin kokoa 104. Kangas oli Käpysen vuoden ensimmäisen Kankaiden yön merinoyllätyspussista

Ei kommentteja: