maanantai 13. marraskuuta 2017

Pisaranmuotoinen imetystyyny

Kylläpä tämäkin on odottanut luonnoksissa sitä, että piirtäisin tuon kaavan paperille ja skannaisin sen muidenkin iloksi. En vain saa aikaan näitä juttuja, joten kukin voi vapaalla kädellä sommitella tyynynsä, jos sellaista halajaa.

Tein ystävän pyynnöstä imetystyynyn pisaranmuotoiseksi. Omanihan oli jonkinlaisen levähtäneen kuunsirpin tapainen (ohje). Tällä kertaa ostin kierrätyksestä vanhan tyynyn, josta hyväksikäytin täytteen, sillä koin säkkituolin styrox-rakeiden olevan liian kahisevia. Vauvat taitaa tykätä hienoisesta hälystä, mutta kuinka sen rinnalle nukahtaneen pienen saa sitten pysymään unessa, kun tuttu häly lakkaa?


Ennen tuota kirppislöytöä googlettelin hieman sisältöjä, ja muistaakseni Verkkokaupasta saa ihan merkillistä täyttöraetta, ja Etolastakin isompaa EPS-raetta. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka tuon ompelee kasaan muutamassa tunnissa, niin täyttäminen vei sitten sitäkin pidemmän ajan, koska koko olohuone piti valehtelematta imuroida kymmeneen kertaan, kun sisällöksi valitsi tuhottoman pienen styrox-rakeen. Siis sellaisen millin läpimitaltaan.


Ulommaiseen vetoketjuun en ole täysin tyytyväinen (jäi törröttämään), joten korjasin sen kaavaan toisenlaiseksi.

Tarvikkeet:
  • kangasta 80 cm sekä sisä- että ulkotyynyyn. Sisätyynyn kankaan on oltava hyvin tiheää, etteivät pienet rakeet pääse kankaan läpi.
  • Kaksi vetoketjua (15 cm + 35 cm)
  • lankaa
  • tukikangasta.
EDIT 22.4.2018: Kuva kaavasta


Ei kommentteja: