lauantai 24. helmikuuta 2018

Housuja leikkiin

Kaupasta saa aika pilliä tavaraa tällä hetkellä, eikä me jakseta tuskailla semmosten kanssa. Joustamattomia on muutenkin ikävä pukea päiväkotileikkeihin, joten etsiskelin kaavan, jolla molemmat ongelmat vältettäisiin (OB:n Mukavat 1/2018). Kivan erilaiset näistä kaksista tuli, kun kankaana on joustocollari (Kangaskapina) ja farkkujoustocollari (NOSH). Molemmissa saisi vyötärökuminauha olla inasen lyhyempi, mutta se kuuluisa kasvunvara.


Verkkareihin tein ohjeesta poiketen kiinniommeltavat taskut, ja valesepaluksen ja takataskut jätin pois. Ei tuo Poika taskuja ole vielä löytänyt, joten niiden ainoa funktio on esteettinen, mutta siitäkin joutuu kärsimään pitkinä kuivatusaikoina. Puntteihin ei löytynyt sopivaa resoria kotoa, joten keräsin lahkeet laskoksille ulkosyrjiin ja laitoin kaitaleen itse kangasta pitämään poissa jalkapohjan alta.



Farkuissa innostuin tikkaamaan vaaleankeltaisella jos vaikka mitä. Tykkään huolitellun näköisestä lopputuloksesta, mutta näyttävät nämä olevan mukavatkin päällä. Nämä taisin tehdä aika lailla ohjeen mukaan. Isot ovat vielä, kun Poika on 97 cm ja koko 110, mutta kasvaahan tuo.

 Pesukarhupaita täällä ja Mummolan tuntu täällä.

Housuhelmikuun haaste kuitattu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Serkkusi kehui housuja!